Őrzés védelem

Élen járunk az őrzési és védelmi technológiák terén

Információk

Kik vagyunk?
Magunkról

A Hungaro-Force & Monitoring Kft. 2006-ban jött létre. A cég 1 00%-os magyar tulajdonban van. Dinamikus fejlődését, nagy szakmai tapasztalattal és szaktudással rendelkező, elismert és megbecsült munkatársaink garantálják.

Hogyan valósítjuk meg?
Hivatástudat

A védelem számunkra hivatást jelent, melyet a tervezéstől a megvalósulásig a feladat megoldására leginkább alkalmas emberekkel és eszközökkel végzünk.

Mit biztosítunk ügyfeleinknek?
Korrekt szerződés rendszer

Partnereinkkel korrekt szerződési rendszeren alapuló, megbízási jogviszony keretében működő, igényes munkavégzés a jellemző. Állandó személyes jelenlétünkkel, a törvények betartásával és betartatásával minőségi munkát garantálunk.

Mit biztosítunk még?
Minőségi szolgáltatás

A Hungaro-Force & Monitoring Kft. célja, hogy megbízható, minőségi szolgáltatásával és a biztonság megteremtésével érje el ügyfelei bizalmát. Megbízói igények megfelelő rendszerben szabályozott felmérése és kielégítése érdekében kialakítja, bevezeti, működteti és független szervezet által auditáltatja az ISO 9001 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszerét.

Ezen az oldalon található tartalom nem jeleníthető meg!

Az Ön eszközén túl kicsi a felbontás a lap tartalmának megjelenítéséhez.

Amennyiben Ön mobil eszközön nézi az oldalt kérjük fordítsa fekvő helyzetbe. Amennyiben fekvő helyzetben sem jelenik meg a lap, abban az esetben látogasson vissza hozzánk egy másik nagyobb felbontású eszközön.

Megértését köszönjük!

Copyright ® HUNGARO-FORCE and MONITORING Kft. - 2019 | Tel.: +36 (53) 550 130 | e-mail: hr[kukac]hfs.hu | https://hfs.hu