Biztonságtechnika

Ismerje meg a biztonságtechnikai megoldásainkat

Információk

Kik vagyunk?
Magunkról

A Hungaro-Force & Monitoring Kft. 2006-ban jött létre. A cég 1 00%-os magyar tulajdonban van. Dinamikus fejlődését, nagy szakmai tapasztalattal és szaktudással rendelkező, elismert és megbecsült munkatársaink garantálják.

Hogyan fejlődünk?
Nemzetközi kapcsolatok

A Hungaro-Force & Monitoring Kft. tagja a Nemzetközi Testőr Szövetségnek (IBSSA), valamint a Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetségén keresztül az Európai Biztonsági Szervezetek Szövetségének. Munkáink során -különösen speciális védelmi feladatok ellátása esetén - jól hasznosítjuk a Szövetségben szerzett tapasztalatokat.

Milyen garanciákat nyújtunk?
ISO 9001

Cégünk minőségorientált stratégiát folytat, az MSZ EN ISO:9001:2001 -es minőségbiztosítási rendszert 2007 év végén bevezettük és azóta is tartjuk.

Hogyan valósítjuk meg?
Hivatástudat

A védelem számunkra hivatást jelent, melyet a tervezéstől a megvalósulásig a feladat megoldására leginkább alkalmas emberekkel és eszközökkel végzünk.

Ezen az oldalon található tartalom nem jeleníthető meg!

Az Ön eszközén túl kicsi a felbontás a lap tartalmának megjelenítéséhez.

Amennyiben Ön mobil eszközön nézi az oldalt kérjük fordítsa fekvő helyzetbe. Amennyiben fekvő helyzetben sem jelenik meg a lap, abban az esetben látogasson vissza hozzánk egy másik nagyobb felbontású eszközön.

Megértését köszönjük!

Copyright ® HUNGARO-FORCE and MONITORING Kft. - 2019 | Tel.: +36 (53) 550 130 | e-mail: hr[kukac]hfs.hu | https://hfs.hu